KONKURS KULINARNY GRZYB W SŁOIKU
Nadleśnictwa Leśnego Kompleksu Promocyjnego „Puszcza Świętokrzyska”: Daleszyce, Kielce, Łagów, Skarżysko, Suchedniów, Zagnańsk oraz Regionalna Dyrekcja Lasów Państwowych w Radomiu serdecznie zapraszają do udziału w konkursie kulinarnym „Grzyb w słoiku”. Do konkursu można zgłaszać przetwory z grzybów leśnych przygotowane tradycyjnie w małej skali. Na zgłoszenia czekamy do 7 września 2018 roku. Czekają atrakcyjne nagrody! Kontakt (Nadleśnictwo Kielce – koordynator): tel. 41 335 63 87, kielce@radom.lasy.gov.pl Regulamin Konkursu kulinarnego „grzyb w słoiku” oraz Karta zgłoszenia udział w Konkursie kulinarnym „Grzyb w słoiku” znajduje sie na stronie Internetowej: www.radom.lasy.gov.pl |